Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Leveringsvoorwaarden:

Algemene Voorwaarden

Nederlands recht, intellectueel eigendom en gebruik
Bonne Nuit is onderworpen aan het Nederlands recht en door acceptatie van deze voorwaarden stem je ermee in je onherroepelijk en uitsluitend te onderwerpen aan het oordeel van de bevoegde Nederlandse rechter. Je erkent en aanvaardt dat auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten op materiaal en inhoud van de website, te allen tijde berust bij Bonne Nuit Mijdrecht of licentiegevers van Bonne Nuit. Het is niet toegestaan om materiaal of andere informatie ontleend aan de website Bonne Nuit te gebruiken. Je verklaart en bent ermee akkoord dat het materiaal en de inhoud van de website uitsluitend voor je persoonlijke en daarom niet-commerciële gebruik is. Elk ander gebruik van het materiaal en de inhoud van de website is strikt verboden. Je bent ermee akkoord om niets van of in relatie tot de website of de fysieke winkel van Bonne Nuit, te reproduceren, te verzenden, te publiceren, te vertonen, te distribueren, commercieel te exploiteren of anderszins de inhoud te bewerken.

Zendingen buitenland , douane rechten
Wanneer je zendingen naar een ander land dan Nederland laat uitvoeren, kunnen invoerrechten en belastingen worden geheven door het land waar de zending naar toe wordt verstuurd. Bonne Nuit geeft niet afzonderlijk en van te voren aan of daarvan sprake is en hoeveel de eventuele kosten bedragen van de douane en inklaring van de verzonden goederen. Eventuele additionele kosten voor inklaring, accijnzen dan wel andersoortige belastingen zijn voor rekening van de klant.

Volledige overeenkomst
Deze voorwaarden kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn en bevatten de gehele overeenkomst tussen jou en Bonne Nuit en vervangt alle voorgaande overeenkomsten, regelingen, verbintenissen, verklaringen of voorstellen, schriftelijk of mondeling, tussen jou en Bonne Nuit met betrekking tot deze zaken. Je bevestigt dat je deze voorwaarden hebt gelezen, volledig hebt begrepen en geaccepteerd. Geen door ons verstrekte verklaring van afstand mag worden opgevat als een verklaring van afstand van enige voorafgaande of navolgende inbreuk op enige bepaling. We adviseren je voorzichtig te zijn met verpakkingsmaterialen waarin de artikelen verpakt zijn en met de eventuele cadeautjes die bij een order verzonden worden. Houd het uit de buurt van kinderen en dieren, om verstikkingsgevaar te vermijden. Houd het uit de buurt van vuur, de verpakking kan brandbaar zijn. Bonne Nuit kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor schade of ongelukken die veroorzaakt worden door het verpakkingsmateriaal en/of cadeautjes. Hoewel we ons uiterste best doen om alle informatie op de website zo goed mogelijk weer te geven, kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de juistheid van de informatie, en of de juiste werking van de website.

 

Retourzending 

U heeft het recht om artikelen binnen veertien dagen zonder opgaaf van reden te retourneren, deze worden dan aan u gecrediteerd mits aan voorwaarde voldoen, dat ze niet beschadigt of gedragen zijn, en in orginele staat zijn teruggestuurd.Retourzending van cadeaus
Wanneer je een artikel van Bonne Nuit als cadeau hebt ontvangen, kan je dit tegen een artikel met dezelfde waarde of meer omruilen, onder voorwaarde dat je het verschil in kosten en de extra verzendkosten, belastingen en invoerrechten betaalt.

Beperking bestelling badmode
Aangezien Bonne Nut uitsluitend artikelen in haar webshop heeft die daadwerkelijk op voorraad zijn en delen van bikini´s (broekjes, bovenstukjes doorgaans niet bij farbikanten kunnen worden nabesteld, acceptereert Bonne Nuit geen bestellingen van hetzij een bovenstukje (bikini) of broekje alleen. Bestellingen van een broekje of bikini alleen - dus geen bikini set - worden daarom niet gehonoreerd. U kunt uitsluitend een complete bikiniset aanschaffen. Wel kunt u verschillende maten met elkaar combineren, indien u dat wenst.

Jouw toestemming
Door het gebruik van deze website stem je in met de Bonne Nuit Online Algemene Voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met dit beleid, dan kan je deze website niet gebruiken. Bonne Nuit behoudt zich het recht voor om dit beleid te wijzigen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Voortgezet gebruik van onze website betekent dat je instemt met deze wijzigingen en deze aldus aanvaardt.

Geregistreerd adres
Bonne Nuit
Hofland 16
3641 GE Mijdrecht
0297-255610
0653891675

Lingerie speciaalzaak | Bonne Nuit - Leveringsvoorwaarden
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp